Родрі, півзахисник збірної Іспанії, розповів, чого чекає від завтрашнього фіналу Ліги Націй із Хорватією:

«Це був складний, довгий сезон, і іноді я не був упевнений, як дістануся цієї точки. Але цей фінал важливий, і я хочу зробити його кульмінацією сезону, перемігши у ньому.

Перемога з національною збірною є життєво важливою. Це було б чудово, і це все, заради чого я працюю. Якщо люди вважають, що я гідний особистих трофеїв, то це чудово, але у світі багато найкращих гравців, і я дійсно не концентруйтеся на цьому питанні.

Модрич? Звісно, ​​ми його дуже добре знаємо. Він один із найкращих. Він заслужив великого визнання у своєму клубі та національної збірної. Він брав участь у всіх чудових успіхах Хорватії. Але ми повинні знати всіх гравців Хорватії – вони добре грають, вони добре змагаються.

Хорватія – незвичайна команда. Модріч буде з’являтися всюди, Брозович глибоко опускатиметься, Ковачич зробить свою справу… вони непередбачувана і цікава сторона.

Я не знаю, чи є ми найкращими двома командами Європи, але футбол дає вам те, на що ви заслуговуєте. Отже, якщо ми у фіналі, ми можемо сказати, що ми найкращі. Хорватія на ЧС та Євро вже показала, що вони серед найкращих. Я хочу, щоб ми виграли цей турнір, частково тому, що це допоможе нам виграти наступні змагання».