Головний тренер Епіцентру Сергій Нагорняк поділився думками щодо минулого сезону своїх підопічних у Першій Лізі, де вони зіграли у чемпіонській групі.

Головний тренер Епіцентру Сергій Нагорняк прокоментував минулий сезон своєї команди у Першій Лізі України. Це був перший рік команди з Камінець-Подільского у Першій Лізі.

51-річний спеціаліст радий здобутому досвіду та вже думає про наступний сезон.

«Після того, як ми вийшли в першу вісімку (чемпіонську), ми ставили завдання поборотися хоча б за місце у плей-оф, але нажаль не все так склалося як ми хотіли. Наша команда здобула дуже великий досвід. Будемо намагатися зробити це з наступного сезону».

Тренер зазначає, що керівництво клубу все розуміє та підтримує команду.

«Рік тому ми створювали команду абсолютно з нуля. Найголовніше, що є розуміння і є перспектива розвитку. В Дунаївці зробили одне з найкращих полів в Україні і нас там дуже підтримують – сподіваємося, що з нового сезону вболівальники зможуть ходити на матчі. Мер міста прикладає дуже багато зусиль, щоб у місті був футбол – потрошки всі проблеми вирішуються».

Нагорняк також сказав, що задоволений молоддю команди.

«Вони можуть робити більше, але мені подобається їх прогрес. Вони на правильному шляху і роботи у них ще дуже багато. Максим Гірний забив дев’ять м’ячів, але я завжди йому кажу: «Максим, ти краще рахуй м’ячі, які ти не забив». В цьому сезоні він використав свій потенціал відсотків на 20. Ми підказуємо йому над чим треба працювати – головне, це нестабільність».

Спеціаліст не оминув і тему наступного сезону, розповівши про ціллі команди.

«Цього року у нас була знижка на молодість, ми пройшли чемпіонат, набили шишки, але наступного року вже не буде таких відмовок. Ми, як команда, ставимо собі максимальні цілі, навіть неважаючи на цілі від керівництва. Ми мріємо про Прем’єр-лігу і ми будемо по-тихеньку йти до цього», – сказав Нагорняк для ПФЛ України.