Керівництво Реала з усією серйозністю підходять до вибору новачків в команду.

“Вершкові” зацікавлені в підписанні нападника на заміну Каріма Бензема, який вирушив у Саудівську Аравію. Реал розглядав двох гравців з чемпіонату Німеччини – Рандаля Коло Муані з Айнтрахта та Муссу Діабі з Байєра.

Як інформує The Ahletic, мадридці відмовилися від французьких нападників. На думку керівництва Реала, клуби з Бундесліги забагато вимагають за футболістів. Обидва гравці не маються великого досвіду гри на найвищому рівні, а, отже, ризиковано вкладати в них кошти. Мадридці не хочуть повторити помилок, які були допущені при трансфері Луки Йовіча. Після блискучого сезону за Айнтрахт він так і не зміг завоювати місце в основі Реала й покинув клуб у статусі вільного агента.

Нагадаємо, що Мусса Діабі у складі Байєра в минулому сезоні відіграв в 48 матчах, в яких забив 14 голів та оформив 11 асистів. Коло Муані вдало провів перший сезон у Бундеслізі. За Айнтрахт він зіграв у 46 поєдинках. В його активі 23 забиті м’ячі та 17 результативних передач.

Канадська зірка, вихованець Арсенала та ще три форварди із Ліги 1, які готуються змінити клуби влітку Канадська зірка, вихованець Арсенала та ще три форварди із Ліги 1, які готуються змінити клуби влітку