Сергій Лавриненко дав перше інтерв’ю в якості головного тренера «Вереса».

«Емоції переповнюють. Розумію, де я опинився. Наскільки високий рівень клубу. Але я готовий працювати і приносити користь.

Я дуже рано виїхав з Кропивницького. О четвертій ранку. Щоб бути присутнім на наглядовій раді у Рівному. Вперше був на такому заході.

Завдання зараз – втримати високу планку, яку встановив Юрій Вірт та його тренерський штаб. Розумію вболівальників. Мені буде вдвічі важче, бо люди постійно порівнюватимуть мене і попереднього тренера. Мені потрібно працювати ще краще. Сподіваюся, все вдасться. 

Нам потрібне підсилення. Є домовленість з футболістами. Але рішення буде за керівництвом клубу. Шлях між запрошенням і підписанням довгий. Але якщо зможемо підписати бажаних футболістів – ми точно станемо сильнішими.

Звісно, хочеться бачити атакувальний стиль гри команди. Але все залежатиме від складу команди. Треба захист підсилювати. Бо команда багато пропускала після простих помилок. 

Перший сезон – ми повинні бути у десятці. А ми знаємо, що багато команд ставлять дуже амбітні цілі на сезон. Конкуренція буде ще вища», – сказав Лавриненко.