Трохи більше тижня тому ФК «Динамо» (Київ) в особі президента клубу Ігоря Суркіса передав нашим військовим на передову сім позашляховиків, а сьогодні на допомогу нашим захисникам вирушили ще чотири автівки.

Передача ключів від «залізних конів» відбулася, як і попередні, на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського.

«Насправді, дуже приємно перебувати поруч із людьми, які змінюють історію нашої країни, змінюють її на краще, — зазначив пресаташе «Динамо» (Київ) Андрій Шахов, передаючи ключі від позашляховиків. — Ми впевнені, що лише об’єднавшись, спільними зусиллями ми можемо побороти це зло та вигнати всю нечисть із нашої святої землі. Передаючи ці позашляховики, ми щиро віримо та сподіваємося, що вони допоможуть пришвидшити таку довгоочікувану вимучену перемогу».

Від імені військових подякував за презентовані автомобілі заступник командира Об’єднаної штурмової бригади «Лють» Роман Поліщук.

«Дуже дякую ФК «Динамо» (Київ) за такий подарунок. Насправді, дуже круто, що в такі важкі часи є організації та окремі люди, які мають можливість передавати автомобілі заради досягнення перемоги над ворогом. Саме такі позашляховики нам дуже необхідні для виконання бойових завдань. Разом ми обов’язково переможемо.

Ми маємо на меті звільнити території нашої держави, тому ці автомобілі будуть обов’язково використані для наступу на сили ворога, як і всі наші бойові підрозділи. Як скаже вам будь-який військовий, рух — це життя. Якщо є можливість мобільно пересуватися та вчасно доставляти як особовий склад, так і боєприпаси, а також евакуювати поранених, то це значно наближає нас до всіма омріяної перемоги».

Тож продовжуємо спільними зусиллями наближати Перемогу над спільним ворогом та продовжуємо підтримувати відважних воїнів-співвітчизників, які боронять рідну неньку Україну.