Рішення керівництва ФК «Скорук» про призупинення виступів в Першій лізі, стало несподіваним для багатьох шанувальників футболу.

Все ж, минулого сезону дебютант змагань такого рівня зарекомендував себе міцним середняком, не було проблем й з фінансуванням.

– На жаль, останні терористичні дії російських агресорів далися взнаки, – сказав головний тренер «Скорука» Олександр Степанов у коментарі Sport.ua. – Сьогодні клубне керівництво повідомило ПФЛ, що візьме річну паузу в виступах. Сподіваємося, що після закінчення наступного сезону «Скоруку» дадуть змогу повернутися на своє місце в першому дивізіоні.

Ми до останнього вірили, що все обійдеться, тому й доклали зусиль, аби зберегти основну обойму з 14 гравців. Планували ще дозаявити з півдюжини досвідчених виконавців і, переконаний, що «Скорук» виступив би значно краще ніж в дебютному сезоні. На жаль, не судилося, довелося в ці амбітні задуми вносити корективи й надати всім нашим гравцям статус вільних агентів. Думаю, що в них не буде труднощів з працевлаштуванням.

Але «Скорук» не зникне з футбольної мапи України. Продовжує функціонувати клубна ДЮСШ, наша зміна буде представлена на всеукраїнській та обласній аренах. Віримо, що через рік й головна команда повернемося в ПФЛ ще вправнішою».