Вже 21 червня дізнаються імена своїх суперників два українських представники в кваліфікації Ліги Чемпіонів («Дніпро-1») та Ліги Конференцій («Ворскла»).

Дніпрянам на етапі другого кваліфікаційного раунду доля приготувала двох потенційних суперників — швейцарський «Серветт» або грецький «Панатінаїкос». Матчі заплановані на 25/26 липня та 1/2 серпня.

У разі перемоги «Дніпро-1» проходить до третього кваліфікаційного раунду (і гарантує собі участь в груповому турнірі одного з трьох єврокубків), у разі невдачі — мігрує до Ліги Європи, також до третього кваліфайну. Наступне жеребкування для команди Олександра Кучера в будь-якому випадку відбудеться 24 липня, ще до першої єврокубкової гри.

Для «Ворскли» список потенційних суперників занадто великий, приводити його повністю немає сенсу. Полтавці будуть несіяними, тому отримають суперника з більшим рейтингом. Матчі відбудуться 27 липня та 3 серпня.

У разі невдачі команда Віктора Скрипника прощається з єврокубками принаймні на один рік. У разі перемоги — зіграє в третій кваліфікації ЛК (з цього етапу в турнірі стартує «Динамо»). Жеребкування третього кваліфайну ЛК — 24 липня (матчі — 10 та 17 серпня).