Нападник Манчестер Сіті Ерлінг Холанд прокоментував майбутній матч проти Інтера у Лізі чемпіонів.

“Звичайно, команда дуже багато для мене значить. Усі бачили мої фотографії у формі Манчестер Сіті, коли я був маленький. Просто хочу продовжувати досягати успіху, старанно працювати та радувати наших вболівальників.

Гвардіола, його помічники та всі працівники, роблять усе можливе, щоб ми показували максимум на полі. Я вже багато чого навчився у Пепа. Впевнений, що це далеко ще не все. Знав, що треба буде адаптуватися до нового тренера, нових працівників, одноклубників і нового середовища. Але мені здається, що я непогано впорався з цим.

Завжди мріяв зіграти у фіналі Ліги чемпіонів, для мене це честь. Але, окрім цього, потрібно ще зробити свою роботу. Ми провели неймовірний сезон та маємо завершити його якнайкраще. Ми всі готові викластися повністю, щоб перемогти у цьому фіналі. Проти такої команди, як Інтер, слід зіграти на максимумі. Ми з нетерпінням чекаємо на момент виходу на поле.

Моя результативність? Було зрозуміло, що в такій команді матиму гольові моменти. Коли довкола тебе стільки класних гравців, які створюють для тебе можливості чи звільняють простір, шанси обов’язково з’являться. Мені дуже пощастило із партнерами, які допомагають забивати. Коли я відправляю м’яч у сітку, одразу ж зосереджуюсь на наступному голі. Кожен з нас горить одним бажанням – досягати успіху. Ми підтримуємо одне одного, і так воно й має бути, якщо хочемо бути успішними. Це особливий колектив.

Моя мета – забивати голи, щоб команда закінчила сезон із трофеями. Знаю, що якщо забиватиму і тим працюватиму на команду, це допоможе всім досягти своїх цілей за підсумками сезону”, – розповів нападник в інтерв’ю УЄФА.

Нагадаємо, що Ерлінг Холанд забив в 10 матчах Ліги чемпіонів 12 голів. Сьогодні, 10 червня, Манчестер Сіті зіграє проти Інтера у фіналі турніру. Поєдинок почнеться о 22:00 за київським часом.