Наставник “Шахтаря” Ігор Йовічевіч підтвердив, що більше не є тренером донецького клубу, повідомляє germanijak.hr.

Фахівець зараз перебуває у Загребі та повідомив це у короткому коментарі хорватському виданню.

“Ніхто у світі не проходив через таку історію, ми зробили диво. Я хочу й надалі грати в Лізі чемпіонів, але мені стає все важче у бункері.

Хотілося б ще раз очолити “Шахтар” у Лізі чемпіонів, я хотів би досягти успіху в цьому турнірі, але подивимося, що буде надалі.

Мені важко жити та працювати в такій ситуації, я давно не бачив мою родину. Думаю, жоден тренер у світі не пройшов через те, через що пройшов я цього сезону, від численних виїздів до життя в бомбосховищі.

Я втомився, скоро поговорю з моєю командою, а потім подивимося, що робити далі”, – сказав Йовичевич.

Інше хорватське видання Sportske novosti зранку також повідомило, що Йовічевіч більше не тренує “гірників”. Донецький клуб поки що офіційної інформації з цього приводу не повідомляє.

Днями у ЗМІ повідомлялося, що рішення припинити співпрацю з тренерським штабом Ігора Йовічевіча ухвалив особисто президент “Шахтаря” Рінат Ахметов.

49-річний Йовічевіч очолив “Шахтар” влітку минулого року, коли пішов з “Дніпра-1”. Під його керівництвом “гірники” виграли чемпіонат України, а також вийшли до плей-офф Ліги Європи з групи Ліги чемпіонів та дійшли до 1/8 фіналу турніру.