Вихованець запорізької школи футболу та захисник “Вереса” Семен Вовченко поділився з пресслужбою рівненського клубу думками щодо майбутнього протистояння червоно-чорних із запорізьким “Металургом” у перехідних матчах за місце в УПЛ.

– Від дуелі із запорізьким “Металургом” я очікую лише перемоги. Запоріжжя – рідне для мене місто. Тому, буде особливо приємно зіграти проти цього суперника. Хоча, цей “Металург” – не той клуб, в якому я колись розпочинав кар‘єру. Він має іншу, але свою унікальну історію.

До речі, найближчі матчі будуть першими у моїй ігровій кар‘єрі проти запорізького “Металурга”.

За грою цієї команди я слідкую. По-перше, це клуб з рідного міста. А по-друге, за “Металург” грає мій друг – Владислав Дворовенко. Також свого часу я чотири роки грав під керівництвом нинішнього головного тренера запорожців Володимира Микитіна.

Щодо сильних сторін у грі суперника – знаю, що вони добре грають від оборони. А детальніше ці деталі ми розбиратимемо на теоретичних заняттях.

Психологічна обстановка в нашій команді зараз хороша. Добре, що зуміли виграти заключний матч чемпіонату. Будемо тепер налаштовуватися лише на перемогу у перехідних матчах.