Півзахисник «Шахтаря» Артем Бондаренко визнаний найкращим гравцем команди в травні та червні. Такі результати голосування, що проводилося на офіційних сторінках клубу в соціальних мережах.

Хавбек отримав 3 046 балів (40,5%). Друге місце в рейтингу – за Тарасом Степаненком (2 424 голоси), далі в списку йдуть Георгій Судаков (1 193) та Олександр Зубков (845). Загалом участь в опитуванні взяли 7 508 респондентів.

У травні та червні Артем Бондаренко виходив у стартовому складі в 6 матчах «гірників», у яких відзначився 3 забитими м’ячами і 1 асистом. На рахунку 22-річного гравця гол у ворота луганської «Зорі» (3:0), переможний м’яч та гольовий пас у матчі з «Дніпром-1» (3:0), після якого «Шахтар» завоював титул чемпіона України, а також влучний удар у поєдинку з «Ворсклою» (1:2).

Нагадаємо, саме Бондаренка вболівальники обирали найкращим гравцем у квітні. Тріумфаторами попередніх місяців ставали голкіпер Анатолій Трубін (лютий) та півзахисник Георгій Судаков (березень). Переможці щомісячних голосувань стають претендентами на звання «Гравець року».