Керівництво Челсі опублікували лист-звернення до фанатів з новими обіцянками.

“Минув рік, як ми завершили купівлю Челсі. Для нас було і залишається честю бути охоронцями нашого чудового клубу. Через дванадцять місяців ми хочемо скористатися нагодою, щоб поговорити безпосередньо з усіма вами, нашими вболівальниками, про сезон, що щойно минув.

Ми обіцяли вам, що наші шанувальники будуть пишатися нами. Ми залишаємося повністю відданими довгостроковому та стабільному успіху нашого клубу та виконанню обіцянок, які ми дали вам. Ми знаємо, який величезний потенціал ми повинні розвивати, і ми сприймаємо цю роль серйозно. Усі, хто тут працює, невпинно зосереджені на тому, щоб рухати нас вперед. Зрозуміло, що для чоловічої команди це був невтішний сезон, і є багато чого, що ми можемо і будемо робити краще.

Протягом цих важких періодів наші вболівальники підтримували наших гравців і нашу команду по всій країні та Європі з незмінною відданістю. Ми не можемо бути більш вдячними за вашу неймовірну підтримку. Атмосфера на Стемфорд Брідж, коли ми грали з Дортмундом, надовго залишиться в пам’яті та буде важливим нагадуванням про те, де ми хочемо бути.

Попри всі виклики минулого року, ми з оптимізмом дивимося в майбутнє. З нетерпінням чекаємо можливості вітати Маурісіо Почеттіно як головного тренера нашої чоловічої команди в липні. Ми будуємо сучасну інфраструктуру скаутингу, виявлення талантів і рекрутингу в спортивному відділі, який очолює Лоуренс Стюарт і Пол Вінстенлі. Це допоможе нам трансформувати команду навколо елітних талантів, команду, здатну постійно змагатися за перемогу в АПЛ та на найвищому рівні європейського футболу.

Ми також призначили Кріса Джурасека генеральним директором, щоб розвивати наш бізнес поза межами поля, що, своєю чергою, зробить нас більш стійкими на полі. Успіх, якого ми прагнемо, можливий лише за підтримки наших прихильників. Ми пишаємося створенням нашої Консультативної ради вболівальників, яка вперше зустрінеться цього літа, і ми впевнені, що її нові члени гарантуватимуть, що ви будете в центрі ухвалення рішень у нашому клубі. Ми й надалі дбатимемо про те, щоб ваші голоси були почуті, дивлячись у майбутнє.

Наразі від імені правління та всіх у клубі дякую вам за надзвичайну підтримку. Сподіваємося, що ви всі гарно проведете літо, і з нетерпінням чекаємо повернення вас на стадіон у серпні”, – написано на офіційному сайті.

Нагадаємо, що за підсумками сезону Челсі фінішував на 12 місці в турнірній таблиці АПЛ. “Сині” вперше за сім років не зіграють ні в Лізі Європи, ні в Лізі чемпіонів.