Наставник англійського «Вест Хема» Девід Мойес поділився очікуваннями від фіналу Ліги конференцій проти італійської «Фіорентини», який пройде 7 червня о 22:00 у Празі:

«Невдалий півфінал Ліги Європи 2021/22? Це не пройшло даремно. Коли розумієш, що борешся за вихід у фінал єврокубку, думаєш: Оце так! Це фантастичний результат для будь-якого тренера. Минулого сезону ми грали з дуже сильними командами, і, щиро кажучи, думаю, що для нас, як для команди, це був найкращий момент. Минулого року ми грали дуже добре і у півфіналі поступилися справді сильному супернику – Айнтрахту, який у підсумку виграв турнір.

Цього року ми залучили, можливо, більше гравців, і тому склад команди сильніший. Я не сказав би, що нам було простіше, але ми вигравали матчі. Трохи сильніший склад цього року, ймовірно, дозволив нам пройти у турнірі трохи далі.

Майкл Антоніо? Коли я повернувся до клубу [2019 року], Мік грав на різних позиціях. Двома роками раніше, коли я вперше очолив Вест Хем, ми використовували Марка Арнаутовича як центрального нападника. Хоча він був фланговим гравцем, ми пересунули його до центру нападу, і це дало неймовірний результат. Повернувшись до клубу, ми подивилися на Міка і зробили те саме, в результаті він просто розквіт. Він дуже важливий для нас протягом кількох років, це ключовий гравець. У нього є сила та швидкість. Цього сезону в єврокубках він забив півдюжини голів, що дуже важливо для мене. Це чудовий центральний нападник і нам дуже приємно з ним працювати.

Деклан Райс? Він постійно викликається до збірної Англії, він грав на Євро та чемпіонаті світу. Він замінив Марка Ноубла, [колишнього] капітана клубу, і [був] тут із дитячого віку. Це серйозне досягнення, досягти цього було непросто. [Деклан Райс] зробив справді гарну роботу для молодого хлопця [24 роки]; став капітаном великого клубу, але ще важливіше – це його форма та чудова гра. Він виріс у дуже гарного півзахисника. Має різноманітну гру. Він отримав неоціненний досвід у збірній Англії, працюючи з Гарет Саутгейтом. Загалом у цього хлопця велике майбутнє.

Що робить Вест Хем особливим? Я родом із Глазго і бачу багато спільного. Іст-Енд – непросте місце, і точно не найбагатший район Лондона. Вест Хем – великий англійський футбольний клуб із багатими традиціями. З великою історією. Боббі Мур був капітаном збірної Англії на тому самому чемпіонаті світу, який виграли англійці, і водночас він був капітаном Вест Хема. Він тут легенда.

Ми змінили стадіон [на Лондон Стедіум]. Це новий фантастичний стадіон, що вміщує до 65 000 глядачів. Це призвело до того, що клуб має нові молоді вболівальники. Клуб активно розвивається, але багато речей відбувається за лаштунками».