Хавбек “Кривбасу” Ріфет Капіч в коментарі пресслужбі клубу поділився враженнями від заключного матчу з “Дніпром-1” і сезону загалом.

– Чого не вистачило для успіху в матчі з “Дніпром-1”?

– В таких поєдинках ми, як команда, маємо бути сконцентрованими протягом усіх 90 хвилин. Могли досягнути більшого, але “Дніпро-1” покарав нас за єдину помилку. Суперник забив першим – у тому епізоді всі могли в черговий раз побачити професіоналізм Довбика, який розпочав гольову атаку. Це неймовірний футболіст.

Нам забракло спокою і холоднокровності в завершальній 20-метровій зоні. “Кривбас” мав декілька хороших моментів попереду, але завдати якісного нокаутуючого удару не вдалося. Незважаючи ні на що, наша команда може пишатися сезоном, що завершився. Зараз час відпочити. Звісно, мені сумно, що останнім акордом стала поразка – але ми мусимо зробити необхідні висновки і рухатися вперед до нових звершень.

– “Кривбас” доволі погано стартував у цьому чемпіонаті. Але потім хлопці зуміли зібратися – і до останнього туру включно претендували на попадання у зону єврокубків. На твою думку, що стало запорукою цього прогресу?

– Вважаю, “Кривбас” має quality – справжню якість! Якщо твоя команда не має належної якості – ви ніколи не займете високе місце на фініші сезону, як вдалося це зробити нашій команді. Ви чудово бачите весь той прогрес, який відбувся з командою на етапі між першими і фінальними турами. Ми заслужили всі ті перемоги і очки, які вдалося здобути. Гордий бути частиною “Кривбасу”.

Тут все на найвищому рівні: командний дух, фінансові аспекти – все дуже добре. Радий бути тут і радий усвідомлювати, що це – лише початок нашого славного шляху. Сподіваюся, вже в наступному сезоні ми зможемо продемонструвати більш значущі результати. Звісно, нам не завадить посилитися кількома гравцями, щоби склад став ще міцнішим. Після цього ми зможемо стрибнути вище.