Тренер “Інтера” Сімоне Індзагі висловився з приводу майбутнього фіналу ЛЧ проти Манчестер Сіті.

«Це була довга подорож, яка почалася з літніх розіграшів, де нам не пощастило. Разом зі штабом і командою ми відразу поговорили про це, сказали, що можемо зробити. Зараз ми у фіналі, це була чудова подорож, яка почалася минулого року».

«Я не дуже гарний у прогнозах. Ми знаємо, що зустрінемось із найсильнішою командою світу, яка п’ять разів вигравала Прем’єр-лігу за останні шість років.

Нам слід бути обережними, грати як команда. Ми знаємо, що воюємо з найкращими, з фантастичним складом та тренером, який ознаменував цілу епоху. Сучасний футбол ділиться на до і після Гвардіоли . Для нас це буде неймовірно важливим.

Безперечно, це буде найважливіша гра в моїй кар’єрі. Але я думаю, що це стосується і моїх гравців, – Онана та Джеко грали у півфіналі, але не у фіналі.

Це буде вечір, де нам віддасться за заслуги за всі зусилля, докладені протягом року. Це був вибоїстий шлях, але за останні три місяці « Інтер » досяг великих успіхів.

«Сіті» виграв два титули, але й ми теж. Ми знаємо, з яким суперником зіткнемося, але ми також заслужили зустрічі з « Манчестер Сіті », – сказав Індзагі.