Президент криворізького «Кривбасу» Костянтин Караманіц підсумував сезон УПЛ для нашої команди, а також прокоментував виїзний матч 30 туру УПЛ проти «Дніпра-1» – 0:1.

– Костянтине Федоровичу, завершився останній матч сезону. Давайте по гарячих слідах проаналізуємо, яким був цей чемпіонат для «Кривбасу»?

– Тільки-но я був у роздягальні, де висловив вдячність хлопцям за сезон. Вважаю, що він був успішним для нас. У якийсь момент ми навіть отримали певні очікування, на які не могли і сподіватись. Цей футбольний рік оцінюю як дуже якісний. Він показав, що наша команда може зростати. Доніс до хлопців своє побажання: нехай цей прогрес, який відбувся у нинішньому сезоні, збільшиться і збережеться на наступний чемпіонат.

– У вирішальній грі з «Дніпром-1» ми, на жаль, поступилися. Як вам гра команди сьогодні?

– Гра з дніпрянами мені сподобалася. Певно, десь нам ще бракує класу, майстерності, щоби ігрову перевагу втілювати в результат. Але це все прийде. Думаю, у наступному сезоні ми обов’язково реалізуємо все задумане.

– Можливо, ще зарано про це говорити, але все ж: які плани має «Кривбас» на міжсезоння? Канікули будуть дуже короткими: два тижні – і знову команда збирається.

– Як завжди, спершу відпочити, а потім почнемо підготовку на зборах.

– Як оціните роботу Юрія Вернидуба на чолі «Кривбасу» у дебютному сезоні?

– Звісно, Юрій Вернидуб – людина, яка дуже переймається всім, що відбувається з командою. Зокрема – у період, коли не було результату. Але ми всі були впевнені, що ситуація налагодиться. Так і сталося: ми почали рости.

– І наостанок: ваші слова всім вболівальникам, нашим ультрас, які відвідували матчі «Кривбасу», і тим, хто поки не може підтримати нашу команду на стадіоні.

– Від себе і всього колективу я хочу висловити велику вдячність, в першу чергу, нашим воїнам. Знаєте, дуже важко, коли перед кожним матчем оголошують хвилину мовчання: розумієш, що від гри до гри ми втрачаємо наших співвітчизників… Ми дуже вдячні нашим захисникам, всім нашим вболівальникам! Вірю, що Перемога скоро настане! Слава Україні!

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг