Український воротар Андрій Лунін має намір покинути “Реал”, оскільки незадоволений рівнем ігрової практики в Мадриді. Голкіпер активно шукає клуб, де йому гарантують місце в основному складі.

Як повідомляє TheCelticBhoys.com, одним із претендентів на українського футболіста є “Селтік”. Шотландський клуб незадоволений виступами основного кіпера команди Джо Харта, який у поточній кампанії неодноразово піддавався критиці.

“Селтік” почав шукати йому потенційну заміну, а серед можливих варіантів для підсилення називається Лунін.

Раніше повідомлялося, що “Реал” не буде утримувати гравця, чий контракт закінчується через рік. Крім того, Андрій у поточному сезоні не вражає головного тренера “вершкових” Карло Анчелотті своєю грою. Найближчим часом має відбутися зустріч Луніна з керівництвом іспанського клубу.

Нагадаємо, що загалом у цьому сезоні кіпер провів 12 матчів за “Реал” у всіх турнірах, пропустивши 13 м’ячів. У чотирьох поєдинках українець відіграв “на нуль”.

До слова, у сезоні-2022/23 “Селтік” став чемпіоном Шотландії. Команді також належить зіграти у фіналі Кубка країни проти “Інвернесса” 3 червня.