Денис Бойко став 11-им амбасадором масштабної комунікаційної кампанії, яку група 1+1 media реалізовує від початку повномасштабної війни.

Сьогодні, 30 травня, у мережі стало доступне нове відео, розроблене командою 1+1 media в рамках проєкту “Спортивний фронт”. Героєм тематичного ролика, який закликає блокувати російських та білоруських спортсменів на міжнародній арені, став гравець ФК “Динамо” Київ — Денис Бойко.

У відео Денис з’явився на легендарному стадіоні імені Валерія Лобановського — домашній арені “Динамо”, яка колись не лише приймала великі спортивні події, але й була символічним місцем під час Революції Гідності.

Футболіст закликав і надалі тиснути на спортивну спільноту, щоб більше не бачити на великому спорті представників країн-терористів. Він також згадав Євро-2012 та розповів про кардинальні зміни в житті українців, зокрема спортсменів, спричинені вторгненням РФ.

«2012 рік. Україна приймає футбольний Євро. І зустрічає уболівальників з усього світу на найбільших спортивних аренах країни. 2023 рік. Уже рік триває повномасштабна війна. Україна бореться на передовій, на міжнародній арені та на спортивному фронті. Українські футбольні клуби проводять благодійні турніри по всьому світу і збирають кошти на розв’язання гуманітарних проблем. Футболісти виходять на поле, тримаючи за руки дітей-сиріт, які втратили батьків у найгарячіших точках. А з трибун їх підтримують українські переселенці, яким довелося покинути дім через російську агресію. У той самий час російські та білоруські спортсмени продовжують здобувати нагороди, пропагуючи вбивства мирних українців», — зазначив Денис Бойко, гравець ФК «Динамо» Київ.

Відеоролик доступний до перегляду та поширення у соціальних мережах групи 1+1 media, YouTube-каналах 1+1 та ТСН. Також соціальна кампанія транслюється в межах телемарафону «Єдині новини».