Віце-президент “Кривбасу” Артем Гагарін поділився очікуваннями від матчів заключного, 30-го туру УПЛ, в якому три команди (“Олександрія”, “Ворскла” та власне “Кривбас”) боротимуться за єдине місце в зоні Ліги конференцій.

– Попереду на нас чекає великий фінал чемпіонату – це і ужгородський матч “Дніпро-1” – “Кривбас”, і протистояння “Ворскли” з “Шахтарем”, і битва між “Рухом” та “Олександрією”. На вашу думку, у кого з претендентів найкращі шанси на п’яте місце, що дає путівку до єврокубків?

– Дивіться, я ніколи не роблю жодних прогнозів чи ставок. Ніколи таким не займаюся, бо коли ставлю на одне, відбувається навпаки. Тому не прогнозуватимемо.

Дуже сподіваюся, що “Шахтар” як справжній чемпіон – до речі, вітаємо із золотом! – зможе дати бій полтавцям. Розумію, що донеччани вже посіли перше місце, але в останньому турі треба поборотися та перемогти. Для них це важливо. Сподіваюся, що жодні футбольні хитрощі, вдячність за певні трансфери чи щось подібне не вплинуть на настрій гравців “Шахтаря”.