У Кам’янець-Подільському зустрічалися шоста та сьома команди групи. Господарі турнірної мотивації вже не мали, а ось гості продовжували боротьбу за передостаннє місце у групі. Для того щоб фінішувати сьомими підопічні Локтіонова мали зіграти краще “Ниви”.

Відзначаємо дебютну появу у стартовому складі гостей 20-річного голкіпера Олексія Слуцького. У першій половині зустрічі домінували господарі, але у них відчувалися проблеми з реалізацією. Проте, в середині таймі все ж досягнули свого підопічні Нагорняка. Стень прострілив, а Гірний в один дотик пробив повз голкіпера – 1:0. Гості не вразили своює грою до перерви. Робота у Жмурка взагалі не було.

На початку другого тайму команди обмінялися моментами, але забити не змогли. Удар Глоби парирував голкіпер, а Стень з декількох метрів пробив вище воріт. На 58-й хвилині завдяки індивідуальної майстерності Станіслава Кристіна господарі збільшили свою перевагу. Станіслав змістився з флангу в центр і пробив у кут – 2:0. Підопічні Нагорняка продовжували грати впевнено, а гості сьогодні відверто розчаровували. Несподівано на 78-й хвилині Трофимюк скоротив відставання своєї команди – 1:2. Через шість хвилин перевага господарів знову стала комфортною. Влад Кристін віддав, а Чепелюк пробив повз голкіпера – 3:1.

У підсумку, матч завершився перемогою “Епіцентра”. “Кремінь” має всі шанси завершити чемпіонату на останньому місці у групі.

VBET UA Перша ліга. Група “Чемпіонська”. 8-й тур

“Епіцентр” – “Кремінь” 3:1

Голи: Гірний (22), С. Кристін, Чепелюк (84) – Трофимюк (78)