У межах підготовки до фінальної частини Євро-2023 (U-19) з футзалу підопічні Ігоря Москвичова зіграють на традиційному літньому турнірі Futsal Week, який прийматиме хорватський Пореч.

Наша команда потрапила до групи В, де її суперниками стануть збірні Португалії та Чехії, а ім’я ще одного опонента буде оголошено пізніше. У групі А виступлять збірні Іспанії, Хорватії, Італії та Польщі. Проведення поєдинків групового етапу заплановано на 20—23 червня. Матчі за місця відбудуться 25 червня.

Як повідомляє прес-служба Асоціації футзалу України, головний тренер синьо-жовтих Ігор Москвичов викликав на найближчий збір 15-х виконавців.

Склад юнацької збірної України з футзалу

Воротарі — Іван Белімов («Чорне море»), Костянтин Рафальський («Кардинал-Рівнестандарт»), Даніїл Заносій («Десна»);

польові гравці — Вадим Тютюрай, Максим Малиновський, Дмитро Скибчик (усі — «Кардинал-Рівнестандарт»), Дмитро Федик («Ураган»), Денис Сніцаренко (SkyUp Futsal), Роман Татумірак («Юнайтед Помеція», Італія), Дмитро Рибіцький, Віталій Панкратій (обидва — «Футзал Щецин», Польща), Андрій Єлішев, Владислав Ткаченко (обидва — «Тім Лемборк», Польща), Данило Болдижев («Фенікс»), Ігор Пелецький («Вікінгай», Литва).

Синьо-жовті готуються до Євро-2023 (U-19), яке 3—10 вересня проходитиме саме в Поречі. Компанію збірній Хорватії, яка буде господарем першості, склали сім переможців основного раунду. Вісьмох учасників фінального турніру було розбито на дві групи по чотири команди, по дві найкращі з яких вийдуть до півфіналів. За підсумками жеребкування юнацька збірна України потрапила до групи В, де зіграє з Фінляндією, Словенією та Італією.