Головний тренер «Реала» Карло Анчелотті попросив керівництво клубу змінити другого воротаря команди, роль якого виконує Андрій Лунін, повідомляє Relevo.

Протягом сезону довіра до 24-річного українця знизилася. Його переконували продовжувати працювати в структурі мадридського клубу, щоб не витрачати гроші на нового воротаря, але виступи Луніна під час травми Тібо Куртуа йому не допомогли, а навіть навпаки: підсилили сумніви щодо його фігури.

Протягом сезону тренерський штаб «Реала», без вимоги керівництва, стежить за різними воротарями. Зокрема, на заміну Луніну штаб розглядає Роберта Санчеса з «Брайтона», Яссіна Буну з «Севільї», Пауло Гассанігу з «Жирони» (до завершення сезону на правах оренди грає за «Фулгем») та Давида Сорію з «Хетафе».

Проте керівництво «Реала» хоче влітку витратити гроші не на воротаря, а на пріоритетні трансфери: Джуд Беллінґем, форвард або лівий захисник. Керівники іспанського клубу високо цінують професіоналізм Луніна та не хочуть відпускати його, якщо він сам про це не попросить.

«Реал» може підписати нового голкіпера за умови, що Лунін вирішить, що його період кар’єри в клубі завершився, або якщо буде фінансово вигідна можливість.

Наступного тижня Лунін зустрінеться з керівництвом «Реала», щоб вирішити його майбутнє.