Сьогодні були зіграні матчі останнього туру у групі “Вибування”. До вашої уваги результати протистоянь. За підсумками ігор була визначена команда, яка виграла групу.

У найбільш очікуваному матчі ігрового дня “Скорук” приймав “Буковину”. У випадку перемоги томаківці гарантують собі перше місце, проте і чернівецький колектив має шанс виграти групу. Для цього підопічним Мельничука варто набирати три очки і сподіватися на втрату очок “Прикарпаття”. На Івано-Франківців очікував непростий виїзд до Чернігова.

На жаль, підсумки перших таймів не порадували прихильників Першої ліги. У чотирьох матчах голи були забиті лише у двох. В Горішніх-Плавнях Романов реалізував пенальті і вивів господарів вперед. Також гол Костенка з пенальті допоміг “Полтаві” піти на перерву з мінімальною перевагою. Особливо здивувало “Прикарпаття”, яке мало набирати три залікові пункти, але грало занадто пасивно в атаці. Проте, навіть попри таку невиразну гру підопічні Рипана могли забивати, але капітан команди Цюцюра влучив у поперечину. Також очікували більшого від центрального матчу туру в Умані. Нічийний результат цілком влаштовував “Скорук”, якщо враховувати перебіг подій в інших протистояннях.

І у другому таймі команди не порадували результативним футболом. Боротьба, боротьба та ще раз боротьба. Саме таким словом можна охарактеризувати останній тур. Проте, зміни в результатах все ж були. На 73-й хвилині надважливий гол забив нападник “Прикарпаття” Барчук. Цей забитий м’яч допоміг колектив з Івано-Франківська не лише набрати три очки, а й виграти групу. Наприкінці матчу також відзначився Хома.

Також відзначаємо гол хавбека “Діназу” Мораренка, який допоміг вишгородцям зрівняти рахунок. Здавалося, що гра в Полтаві завершиться внічию, але проти цього був Мораренко. Станіслав забив свій другий м’яч у матчі. Таким чином, саме “Прикарпаття” фінішує на першому місці у групі, друге місце у “Скорука”, а топ-3 замикає “Буковина”.

VBET UA Перша ліга. 8-й тур. Група “Вибування”

“Чернігів-ШВСМ” – “Прикарпаття” 0:2

Голи: Барчук (73), Хома (88)

“Скорук” – “Буковина” 0:0

“Гірник-Спорт” – “Маріуполь” 1:0

Голи: Романов (45, пен)

“Полтава” – “Діназ” 1:2

Голи: Костенко (45+1, пен) – Мораренко (72, 81)