Уболівальники лондонського Челсі прокоментували дії українського півзахисника Михайла Мудрика в перенесеному матчі 32-го туру англійської Прем’єр-ліги проти Манчестер Юнайтед (1:4).

Михайло Мудрик вийшов у стартовому складі своєї команди на матч проти МЮ і мав можливість вивести свою команду вперед, але не влучив у ворота з вигідної позиції.

Статистичний портал поставив українцю одну з найкращих оцінок серед усіх футболістів Челсі, а ось англійська преса грою українця залишилася незадоволеною.

Не в захваті від гри Мудрика та вболівальники Челсі, які жорстко розкритикували його дії у матчі з Манчестер Юнайтед.

Jeff_Tymer: «Я переконаний, що підписання Мудрика було відмиванням грошей для війни в Україні».

Claymore_770: «Мудрик має бути негайно відправлений назад до України, а Челсі має вимагати повернення грошей! Стерлінг також не має бути поряд із цим клубом».

Femi84707310: «Мудрик просто провал».

Bra Shaddy: «Мудрик взагалі тренується?»

Haerdey_03: Я вже починаю думати, що цей хлопець робить все спеціально. Він хоче змусити Челсі пошкодувати про його підписання».

Частина вболівальників вважає, що Мудрику варто дати час на адаптацію у новій країні та чемпіонаті.

CJHCFC1994: «Я думаю, що буде справедливо судити про цих хлопців наступного сезону під керівництвом нового тренера. Не варто сильно критикувати Мудрика, який молодий і новачок у цій лізі, я думаю, менше виправдань для Стерлінга».

SAMMYCWILLIAMS: «Сирий талант».

  • У поточному сезоні 22-річний Мудрик у складі Челсі провів 17 матчів у всіх турнірах, у яких зробив два асисти.
  • Наразі команда українця посідає 12-е місце у турнірній таблиці АПЛ, набравши 43 очки.
  • У заключному матчі сезону Челсі на своєму полі зіграє з Ньюкаслом. Поєдинок відбудеться 28 травня та розпочнеться о 18:30 за київським часом.