На офіційному сайті «Тростянця» повідомили, що команда відновить виступи в сезоні 2023/24.

«У 2022 році Тростянець відчув на собі усі жахіття війни. З перших днів повномасштабного вторгнення місто було окуповано російськими військовими. Рашисти вбивали, грабували та знищували все, що створювалось роками.

Після того як ЗСУ вибили з міста російську наволоч, Тростянець почав активний процес відновлення. Багато вже зроблено, багато роботи заплановано й погоджено на цей рік. У поняття «відновлення України» у Тростянці вкладають не лише піклування про економіку, інфраструктуру, освіту. Ми шукаємо способи для відновлення кожного українця: його фізичного і ментального здоров’я.

Саме тому підтримуються і проєкти, пов’язані зі спортом. Бо це – перші й найкращі ліки.

Влітку 2022 року ПФЛ надала право «Тростянцю» на рік призупинити виступи в Другій лізі України, не втративши при цьому статусу професійної команди, до якого ми йшли останні 8 років.

Клуб скористався цим правом і останній рік присвятив посиленій роботі власної академії. Наразі підготовча робота до нового сезону головної команди в активному розпалі, вже є домовленості про нові партнерства. Про це все згодом.

Окрім цього, разом із нашими партнерами ми оголосили збір коштів на відновлення стадіону, який постраждав внаслідок артилерійських обстрілів», – сказано в заяві клубу.