Центрбек Борнмута та збірної України Ілля Забарний розповів, як проходить його адаптації в Англії після переїзду в зимове трансферне вікно.

Забарний після матчу проти МЮ (0:1) в 37 турі АПЛ розповів про тривалий період відновлення після травми стопи, яка відтермінувала дебют Іллі в складі Борнмута на завершальну частину сезону.

«Відновлення після травми було складним. Я приїхав сюди з травмою, це був складний момент, тому що я хотів грати. Я чекав свого шансу, тренувався і зараз я готовий грати. Дякую тренеру за довіру, я буду намагатися показати свій найкращий футбол. Борнмут – дуже хороша команда, не тільки гравці, а й персонал, медична служба. Лікарі дуже допомогли мені під час мого відновлення, я їм вдячний.

Зустріч з МЮ була важлива в контексті наступного сезону. Ми повинні покращувати нашу гру, це дуже важливо. У червні я хочу допомогти збірній України, хочу вже побачитися з хлопцями та бути готовим до цих матчів», – наводить слова Забарного BBC.

20-річний Забарний перейшов у Борнмут із київського Динамо в зимове трансферне вікно. Ілля провів за англійську команду чотири матчі, але не відзначився результативними діями.

Борнмут зіграв 37 поєдинків, набрав 39 очок і посідає 14 місце в турнірній таблиці АПЛ. 28 травня команда Забарного завершить сезон поєдинком проти Евертона Віталія Миколенка.