Сьогодні були зіграні матчі передостаннього сімнадцятого туру у Другій лізі. Відзначимо, що цей тур пропускав дострокий чемпіонат бузівська “Нива”.

Друга ліга, 17-й тур.

МФК Металург-2 Запоріжжя – Нива Вінниця  0 : 4.

0 – 1. Загорулько – 5-пен.

0 – 2. Загорулько – 21-пен.

0 – 3. Загорулько – 31.

0 – 4. Страшкевич – 50.

Вил: Гордій (Металург-2) – 48хв.

Вінницька “Нива” без проблем розібралася з “Металургом-2”. На перерву гості пішли з перевагою у три м’ячі. Хет-триком відзначився Артур Загорулько, який реалізував два пенальті. У другому таймі м’яч в свій актив записав Страшкевич – 4:0.

 

Реал-Фарма Одеса – Кремінь-2 Кременчук  2 : 0.

1 – 0. Барсуков – 17.

2 – 0. Попов – 83.

“Реал Фарма” пішла на перерву з мінімальною перевагою завдяки голу досвідченого нападника Сергія Барсукова. Наприкінці зустрічі Попов закріпив перевагу одеситів – 2:0. Підопічні Пархоменка вперше в 2023 році перемагають.

 

Хуст – Звягель  2 : 2.

0 – 1. Аверянов – 4-пен.

1 – 1. Борисенко – 10.

1 – 2. Аверянов – 18.

2 – 2. Борисенко – 25.

Центральний матч туру був зіграний на Закарпаття. Для продовження боротьби за друге місце обом командам необхідно було перемагати. Перший тайм перевершив усі сподівання. На двох “Звягель” та “Хуст” забили чотири голи. По два забиті м’ячі у свій актив записали Борисенко та Авер’янов. На жаль, після перерви суперники почали грати більш прагматично. У підсумку, матч завершився внічию. Цей результат команди не влаштував.

 

Чайка – ВАСТ Миколаїв  2 : 0.

1 – 0. Кулакевіч – 42.

2 – 0. Литовченко – 83.

“Чайка” та “Васт” не порадували атакувальним футболом у першій половині зустрічі, але наприкінці тайму господарі все ж змогли відзначитися. М’яч в свій актив записав Владислав Кулакевич. На початку другого тайму гості залишилися у меншості. Другу жовту отримав Ян Штирбу. Підопічні Сизихіна реалізували чисельну більшість. Відзначився Олексій Литовченко – 2:0. У підсумку, господарі набирають важливі три залікові пункти.