Головний тренер лондонського “Арсеналу” прокоментував гостьову поразку від “Ноттінгема” в рамках 37-го туру АПЛ. Через цю поразку “каноніри” втратили математичні шанси на перемогу в АПЛ – чемпіонство офіційно оформив “Манчестер Сіті” під керівництвом Пепа Гвардіоли.

“Перш за все вітаю “Манчестер Сіті” із чемпіонством. Для нас це сумний день. Тепер ми повинні зіткнутися з реальністю. Ми подарували гол і грали недостатньо добре для того, щоб зламати суперника. Ми могли грати хоч три години, але не зробили б цього.

Це моя відповідальність, і я беру її на себе. Коли все йде добре – це красиво, чудово. Коли ні – це спорт.

Ми дорого заплатили за ті голи, які подарували суперникам за останній час. Однак нам не можна валити провину одне на одного. Ми повинні були бути кращими як команда, але за останні кілька тижнів ми цього не зробили.

Це футбол. Це дуже сумний день. Ми 11 місяців працювали з метою перемогти і довго були на вершині. Ми боролися, але цього було недостатньо. Тепер треба залікувати рани. Це дуже боляче. Я маю знайти спосіб підбадьорити гравців, нас чекає важкий тиждень”, – розповів коуч “канонірів”.