«Чорноморець» в матчі 27 туру УПЛ програв удома «Минаю».

 

​Українська Прем’єр-Ліга. 27-й тур.

«Чорноморець» – «Минай» – 0:1

 Хадіда, 61 (авт.)

 Демченко, 33 – Мельник, 32, Дмитрук, 52, Ю. Кравчук, 81

«Чорноморець»: Паст – Брагару, Єрмаков, Гучек (Білий, 28, Гладкий, 78), Путря – Демченко, Васильєв, Кузик (Войтихівський, 78) – Алефіренко, Хадіда (Авагімян, 63), Бадібанга.

«Минай»: Бандура – Рогозинський (Гончар, 82), Нємчанінов, Мельник, Ю. Кравчук, Дмитрук – Булеза, Віттенчук, Петька, Гечев (Твердохліб, 70) – Коломоєць (Чуєв, 88).

Арбітр: Анатолій Абдула (Харків).

Стадіон: Чорноморець (Одеса).

Прогнозовано у першому таймі Чорноморець володів ініціативою, але Минай доволі впевнено оборонявся.

Перші небезпечні моменти у матчі сталися ближче до перерви. На 37-й хвилині після прострілу Кузика рикошет, і Бандурі довелося виносити м’яч з-під поперечини. Через вісім хвилин той самий Кузик майже ідеально вирізав на Хадіду, але тому трохи зросту не вистачило точно пробити.

Минай свій перший момент створив у дебюті другого тайму. Після штрафного на фланзі пішла подача від Гечева, Петько пробивав головою, але вище. Чорноморець відповів за хвилину – Алефіренко зробив навіс із флангу, і м’яч мало не залетів за комір Бандурі. Поперечина врятувала гостей.

А на 61-й хвилині гості відкрили рахунок. Бандура вкинув на фланг Гечеву. Той прискорився, увійшов до штрафного майданчика і чи то бив, чи то прострілював, але після рикошету від Хадіди м’яч влетів у сітку воріт Чорноморця.

Наприкінці матчу «моряки» мали чудові шанси змінити рахунок на табло. На 84-й хвилині удар Бадібанги заблокували, Єрмаков був першим на добиванні, але чудово зіграв голкіпер Миная Бандура.

Через три хвилини той самий Єрмаков метрів із 20-ти сильно пробив, але знову на місці воротар закарпатців.

У результаті рахунок не змінився і Чорноморець після виїзної перемоги над Динамо у минулому турі зазнав поразки проти Минаю.

Одеська команда посідає дев’яте місце у турнірній таблиці УПЛ, маючи у своєму активі 29 очок. Минай – 10-й (29 балів).