Комерційний директор “Шахтаря” Дмитро Кириленко відреагував на ідею “Вереса” провести на очному матчі команд у 27-му турі флешмоб із уболівальниками на трибунах на підтримку ЗСУ.

Також представник “гірників” закликав УАФ розглянути можливість розробити норми, які б дозволили вболівальникам відвідувати матчі УПЛ у наступному сезоні.

“Перепустка” на флешмоб на підтримку ЗСУ коштує 200 гривень
“Я ставлюся з глибокою повагою до менеджменту “Верес”. Люди інвестують в інфраструктуру – стадіон, базу, академію. Їхнє бажання грати матчі з уболівальниками на гарному стадіоні, який вони нещодавно збудували, цілком обґрунтоване. А їхня ініціатива допомагати ЗСУ заслуговує на глибоку повагу. Їхні дії нам цілком зрозумілі.

Але, на жаль, зараз ми всі обмежені регламентом змагань із допуску вболівальників на стадіон. І цих вимог потрібно дотримуватися.

З іншого боку, ми підтримуємо ініціативу “Вереса”, бо самі нещодавно були у подібній ситуації у матчі з “Минаєм”. Тому закликаємо УАФ розглянути можливість розробити норми, які б дозволили вболівальникам відвідувати матчі УПЛ у наступному сезоні. Сподіваюся, що спільними зусиллями ми це реалізуємо. Більше того, ми навіть можемо виступити з ініціативою, щоб усі гроші, одержані всіма клубами УПЛ від продажу квитків, були передані ЗСУ”, – сказав Кириленко.