Ліверпуль оголосив, що Джеймс Мілнер, Роберто Фірміно, Алекс Окслейд-Чемберлен та Набі Кейта покинуть команду після завершення цього сезону.

Влітку завершаються контракти з усіма чотирма футболістами і мерсисайдці вирішили їх не продовжувати.

“У зв’язку із суботнім візитом Астон Вілли, який стане останнім домашнім матчем “червоних” в кампанії, квартет на Енфілді отримає особливу подяку, а після закінчення сезону на цифрових платформах клубу ми побажаємо Роберто , Набі, Джеймсу, Алексу та їхнім сім’ям всього найкращого в майбутньому”, – йдеться у заяві клубу.

“Всі чотири гравці підуть з нашою подякою та вдячністю за внесений ними внесок”.

Мілнер і Фірміно приєдналися до Ліверпуля влітку 2015 року, перейшовши з Манчестер Сіті та Гоффенгайма відповідно. Окслейд-Чемберлен перейшов у стан “червоних” з Арсеналу влітку 2017 року, а Кейта переїхав на Енфілд із РБ Лейпцига влітку 2018 року.

Усі четверо зіграли свою роль у тому, що команда Юргена Клоппа виграла Лігу чемпіонів, Суперкубок УЄФА та клубний чемпіонат світу ФІФА у 2019 році, перш ніж стати першою командою «Ліверпуля», яка отримала чемпіонський титул за 30 років, набравши 99 очок у сезоні 2019- 20.

Ще два трофеї були додані в колекцію в минулому сезоні, з успіхом Кубку Англійської Ліги та кубку Англії Емірейтс на Уемблі.