“Дніпро-1”, що йде другим в УПЛ, здобув важку перемогу над “Минаєм” у виїзному матчі і зберіг відрив від “Шахтаря” в два очки.

Команда Олександра Кучера сьогодні виглядала краще за суперника, але довгий час не могла перетворити свою ігрову перевагу на гол. В результаті усе вирішив один момент на 79-й хвилині – найкращий бомбардир дніпрян Артем Довбик відірвався від захисників і замкнув навіс на дальній штанзі, головою вбивши м’яч у сітку.

Слід зазначити, що “Дніпро-1” міг як втратити три очки, так і забити ще раз на останніх хвилинах. Спочатку Коломоєць на 89-й пробачив суперника, не замкнувши простріл біля воріт Рибака, а вже у компенсований час Нємчанінов виніс м’яч із уже порожніх воріт “Минаю”. Таким чином, рахунок не змінився – 1:0 на користь гостей.

2022-23, Чемпіонат України

Минай – Дніпро-1 0:1 (0:0)
Голи: Довбик, 79 (0:1)

Минай: Бандура; Рогозинський (Байдал, 87); Чуєв (Гечев, 82); Кравчук Ю.; Булеза; Гончар (Дмитрук Т., 72); Вітенчук (Коломоєць Ю., 87); Твердохліб Є.; Нємчанінов; Петько (Шишка, 82); Вишневський О.
Запасні: Кемкін; Пеньков; Трубочкін; Паламар; Голуб
Попередження: Гончар 41; Петько 46

Дніпро-1: Рибак; Сваток; Адамюк; Бабенко; Пасіч Є. (Матарітта, 81); Танчик (Підлепенець, 63; Хайнер, 73); Піхальонок (Когут І., 81); Сарапій; Пеглоу; Мінго (Рубчинський, 63); Довбик
Запасні: Валеф; Кінарейкін; Каплієнко; Федорів; Гомес; Танковський; Лучкевич
Попередження: Мінго 31; Рибак 90