Головний тренер лондонського “Арсеналу” Мікель Артета прокоментував домашню поразку від “Брайтона” в рамках 36-го туру АПЛ.

“Ми обговорювали, що з “Брайтоном” важко боротися. Перший тайм був дуже конкурентним. Ми повинні були краще реалізовувати моменти, ніж ми це зробили. У другому таймі намагалися продовжувати працювати, внесли пару поправок в гру, але ми пропустили дуже рано. І після цього це була гра, яку вони хотіли. Ми намагалися відреагувати, але пропустили дурний гол.

Ми знали, що перед нами сьогодні стоїть завдання. Воно сильно відрізнялося від того, яке ми мали в Ньюкаслі. Я дуже пишався тим, що ми зробили минулого тижня, але сьогодні ми повинні вибачитися перед нашими фанатами. Ми повинні рухатися далі і не зберігати це відчуття довго.

Я не знаю, чи програє “Ман Сіті”, але я повинен думати про те, що ми можемо зробити краще і що ми можемо зробити, щоб перемогти “Ноттінгем Форест”.

Чемпіонство? Математично це ще можливо, але сьогодні неможливо про це думати. Треба переварити результат і гру в другому таймі, зрозуміти чому так сталось і реагувати інакше”, – поділився іспанський коуч.