Матч мадридського Реалу з Хетафе закінчився перемогою команди Андрія Луніна (1:0), але запам’ятається ця гра скандалом. Маніпуляції Карло Анчелотті можуть коштувати галактікос технічною поразкою.

Дивна ситуація відбулася на 84-й хвилині гри після того, як гравець мадридського Реалу Едуардо Камавінга отримав травму. Карло Анчелотті вже готував заміну Марко Асенсіо на Альваро Одріасолу, але все пішло не за планом. Про це пише іспанське видання AS.

Саме в цей момент Камавінга запросив заміну після отриманого пошкодження. Саме француз і опинився на лаві запасних, а Асенсіо, який вже був замінений, залишився на полі. Тут сталася і помилка судді, оскільки Мартінес Муньєра не повинен був дозволити Асенсіо повернутися на поле, і Реал мав догравати матч у меншості.

Незграбні дії Анчелотті та неправильна оцінка ситуації головним арбітром матчу Муньєрою можуть привести до серйозних наслідків для команди, в якій виступає українець Андрій Лунін.

Хетафе має право звернутися з апеляцією щодо результату матчу та здобути технічну перемогу. Ці потенційні три очки будуть дуже важливими, адже команда веде боротьбу за виживання і нині йде на 18 місці. Крім технічної поразки Реалу може загрожувати штраф до дев’яти тисяч євро.

Команда Луніна нині займає друге місце в чемпіонаті Іспанії, маючи 71 бал в 34 матчах. Головний конкурент у битві за срібло мадридський Атлетіко відстає від Реала на 2 очки, але має гру в запасі.