Шоста команда групи приймала чертверту. Підопічні Ковпака востаннє перемагали в чемпіонаті саме з “Епіцентром” – три тури назад.

Перша ліга, Чемпіонська група. 6-й тур.

Епіцентр Дунаївці – ЛНЗ Черкаси  0 : 2.

0 – 1. Тищенко – 58.

0 – 2. Норенков – 86.

Футболісти “ЛНЗ” активно розпочали гру. Варто відзначити пресинг підопічних Ковпака, який дозволяв їм швидко повертати м’яч пісял втрати. Перший небезпечний момент створили господарі, але Гірний пробив прямо в руки Самойленку. Підопічні Нагорняка витримали стартовий натиск суперника і поступово вирівняли гру.

Ніхто із суперників не хотів ризикувати, адже розуміли ціну помилки. Найкращу можливість відзначитися матч Шевченко, але він пробив у поперечину. На перерву команди пішли без голів, але ігровою перевагою володіли господарі. Після десятої хвилини занадто пасивно грали підопічні Ковпака.

Активно увійшов у гру Барбоза, але його удару з-за меж штрафної не вистачило точності. На 56-й хвилині легіонер господарів збив Савіна і арбітр призначив пенальті. Одинадцятиметровий реалізував Тищенко – 0:1. Після забитого м’яча продовжували атакувати гості. За рахунком черкаський колектив грав впевнено. На 76-й хвилині Солдат зачепив ногу Гірного і арбітр призначив пенальті у ворота “ЛНЗ”. З одинадцятиметрового Гірний не зміг переграти Самойленка.

Всі питання про переможця матчу зняв Норенков, який шикарним ударом влучив у дев’ятку – 0:2. У підсумку, матч завершився перемогою “ЛНЗ”.