Зустрічалися шоста та сьома команди групи. Обидва суперники в минулому турі свої ігри завершили внічию. У випадку перемоги маріупольці могли відірватися від останнього місця. Відзначимо, що підопічні Краснопьорова пропускають у всіх матчах чемпіонату.

На початку зустрічі складно було віддати комусь ініціативу. Більше контролювали м’яч господарі, але конструктиву їм не вистачало. Хорошу можливість відзначитися мав Замуренко, але він після прострілу з флангу пробив у захисника. Варто відзначити організовану гру в обороні гостей. Здавалося, що на перерву команди підуть без голів, але у компенсованйи час Іван Мочевінський у падінні головою відкрив рахунок у матчі – 0:1.

Після перерви очікувалося, що господарі почнуть грати більш агресивно, але цього не сталося. Підопічні Краснопьорова при першій можливості вибігали в атаку. Небезпечно пробивав Харжевський, але він пробив повз ворота. Як не дивно, але ініціативою володіли саме гості. Полтавчани були не схожими самі на себе. На 71-й хвилині Пасічний вибив м’яч, але арбітр вирішив що захисник збив Літовченка. У підсумку, сам Літовченко реалізував пенальті – 0:2.

Ще до кінця матчу призначили друге пенальте у ворота господарів. Цього разу одинадцятиметровий реалізував Биковський. Після цього підпічні Сисенка посипалися і Биковський довів вже рахунок до розгромного – 0:4. У підсумку, матч завершився розгромною перемогою “Маріуполя”. Маріупольці вперше у сезоні не пропускають.

VBET UA Перша ліга. 6-й тур

“Полтава” – “Маріуполь” 0:4

Голи: Мочевінський (45+1), Літовченко (73, пен), Биковський (82, пен, 85)