Екс-захисник “Динамо” Київ Олег Кузнєцов поділився своєю думкою про невдачі київської команди цього сезону.

“У чому причина кризи киян? Я абсолютно не можу зрозуміти причини. До війни команда грала на рівні з хорошими клубами, а зараз не можуть обіграти “Інгулець”. Хоча гравці ті ж, крім відходу Забарного та Циганкова. Луческу досвідчений тренер, тому не думаю, що причина невдач у ньому. Можливо, з гравців мало вимагають чи жаліють їх, не знаю.

Чую постійні скарги, що “Динамо” багато їздить автобусом. Які переїзди? Ви щотижня граєте. Щоб знати причину слабких результатів, потрібно бути в команді, а я дивлюсь матчі по телевізору. Поки що це жах.

В осінній період непогано виглядав Буяльський. Зараз можу відзначити лише Ваната. Видно, що хлопець хоче грати і має іскру в очах. Решта гравців “Динамо” — сіра маса, навіть виділити нема кого. Якщо на такому слабкому рівні “Динамо” допускає багато помилок, то я боюся уявити, що буде у Лізі чемпіонів чи Лізі Європи. Наразі “Динамо” не дотягує до єврокубків.

Мені здається, зараз будь-який тренер не зможе цього зробити. Я не уявляю, що потрібно робити у цій ситуації”, – сказав Кузнєцов.