Головний тренер “Дніпра-1” Олександр Кучер прокоментував матч його команди проти “Олександрії”, що завершився нічиєю 1:1.

– Ми сьогодні хотіли перемогти, але це футбол, рахунок такий, який є. Незадовільний для нас. Вважаю, що гра була непоганою, грали добре, були моменти забити більше голів. Десь трохи недопрацьовували на стандартах, пропустили зі стандарту гол, хоча робили на цьому акцент при підготовці. На тому, що “Олександрія” сильна на стандартах і при контратаках. Зрештою, після одного з цих елементів й пропустили гол.

– Що трапилося в першому таймі під час конфліктної ситуації?

– Поставили одинадцятиметровий й тренер суперника почав злитися, нервувати, стравлювати людей. Я не буду це коментувати, такого не повинно бути. Є суддя – він і вирішує. Я не розумію, до чого тут наша лава запасних й тренерська лавка.

– Як психологічно команда готова до боротьби за найвищі цілі на останньому відрізку сезону?

– Сьогодні після гри хлопці трохи засмучені, бо хотіли перемогти. Але, думаю, все буде добре. Завтра зустрінемося, поговоримо, гравці відновляться. Будемо готуватися до наступного матчу. Ще п’ять матчів до закінчення чемпіонату. Треба виходити на поле й грати, що нам ще робити?!

Зауважимо, що за підсумками матчу “Дніпро-1” втратив нагоду наздогнати “Шахтар” – різниця між командами становить два бали. У понеділок, 15 травня команда Кучера зіграє з “Минаєм”.