Головний тренера «Вереса» Юрій Вірт прокоментував поразку «Колосу» (0:1) внаслідок автогола Дениса Балана.

«Не маємо права так безвідповідально починати матч. Гол, який ми сьогодні пропустили, – це рівень ДЮСШ U-10. Так грають досвідчені футболісти, яким по тридцять років, які грають і отак помиляються. Ми даруємо гол. Звичайно, важко потім відігруватися.

Ми ніби й налаштовуємо футболістів, і вони все розуміють, а потім виходимо і вже який матч починаємо з 0:1. Великі претензії маю до захисників. Такі подарунки робити ми не маємо права.

Потім починаємо поспішати, важко долати насичену оборону суперника. Ну і реалізація. Моменти є, доводимо атаки до ударів, але не забиваємо. З такими помилками важко розраховувати на перемогу, реалізації хочеться кращої.

В нас попереду п’ять матчів: «Шахтар», «Динамо», «Олександрія», «Металіст 1925», «Інгулець». Треба готуватися і боротися за очки. Харків’яни – добротна команда, але ми їх вже обігрували.

Головне – це концентрація. Але з такими помилками важко на щось розраховувати. Іде довга передача, один не вибиває, другий не вибиває, Геннадій Пасіч скидає м’яч в центр, Денис Балан забиває у свої. Якщо таке пропускати… Це не заслуга суперника. Це наші елементарні помилки. Самі даруємо очки суперникам», – сказав Вірт.