У Моршині лідер групи зустрічався з претендентом на підвищення у класі. Саме “Металург” завдав першої поразки “Поліссю” в нинішньому чемпіонаті та ще й в гостях.

Гості приїхали на цю гру з бажанням взяти реванш. Запоріжці хоч і втратили два очки з “Нивою”, проте межують з квартетом найкращих і налаштовані створити ще одну сенсацію.

Гості активно розпочали гру, але забити швидкий м’яч вони не змогли. Поступово запоріжцям вдалося відсунути гру від власних воріт. На 13-й хвилині стався цікавий епізод, коли собака вибігла на поле, а Богдан Векляк її на руках виніс за межі поля. Підопічні Микитина обережно грали у захисті, тому роботи у Гордія Ніколаєнка не було. Нагадаємо, що Гордій повернувся після дискваліфікації.

В середині тайму мав забивати Могильний, але він після прострілу Білоцерковця пробив вище воріт. Ще через декілька хвилин Морговський пробивав по власним воротам, але Кудрик головою перевів м’яч на кутовий. Перший тайм завершився без голів.

На початку другої половини зустрічі довелося проявляти свою майстерність Ніколаєнку, коли він парирував удар Козак зі штрафного. З кожною хвилиною інтенсивність атак гостей збільшувалася, але запоріжці не провалювалися. На 55-й хвилині Могильний відправив м’яч у сітку, але арбітр зафіксував поза грою. Якісного повтору не було, щоб пересвідчитися у цьому. В середині тайму гості вийшли вперед. Після передачі Будківського відзначився Янаков – 0:1. Заміна спрацювала.

Відігратися запоріжці не змогли. Є питання до незарахованого голу, але без якісного повтору і VAR неможливо пересвідчитися в правильності рішення арбітра. У підсумку, матч завершився перемогою гостей.

VBET UA Перша ліга. 5-й тур

“Металург” – “Полісся” 0:1

Голи: Янаков (62)