У цьому матчі був очевидний фаворит, але можна не сумніватися, що гості спроможні нав’язати боротьбу. Львів’яни у випадку перемоги мали усі шанси збільшити свою шанси на топ-3. Відзначимо, що “Кремінь” не грав внічию в чемпіонаті 9 ігор поспіль: 4 перемоги та 5 поразок.

VBET UA Перша ліга. 5-й тур

“Кремінь” – “Карпати” 1:1

Голи: Матвєєв (39) – Тарануха (85)

На початку зустрічі складно було віддати комусь ініціативу. Команди по черзі володіли м’ячем. Господарі намагалися не давати іменитому супернику вільних зон. Поступово львів’яни додали в активності, намагалися за рахунок активної гри на флангах розхитати захист кременчуцького колективу.

Після середини тайму інтенсивність атак “Карпат” зменшилася і гра знову вирівнялася. Проте, свою можливість відзначитися гості мали , але Тлумак не зміг переграти Оксененка. Дуже несподівано на 39-й хвилині підопічні Локтіонова вийшли вперед. Галата в дотик скинув на Матвєєва, який розстріляв ворота – 1:0. Ось така сенсаійна кінцівка першої половини зустрічі.

Відразу після перерви кинулися відігруватися гості, але пройти захист “Кременя” їм було дуже непросто. Саків та Дуць під час атак почали підніматися вище, але користі від цього не було. Дуже надійно сьогодні грали господарі. Від колективу Тлумака очікували більш яскравої гри, але вони сьогодні саме на себе були не схожі. Могли навіть збільшувати перевагу підопічні Локтіонова, але удар Сидоренка після розіграшу кутового парирував Ільющенков.

На 85-й хвилині все ж змогли зрівняти рахунок гості. Хобленко подав, а Тарануха головою відправив м’яч у сітку – 1:1. Занадто низько почали сідати до власних воріт господарі. Можливо, їм банально не вистачило сил. Проте, сенсаційну нічию вони все ж змогли втримати.