У Борисполі третя команда групи приймала передостанню. “Чернігів-ШВСМ” у минулому турі зазнав гостьової поразки, а “Маріуполь” здобув довгоочікувану дебютну у Першій лізі перемогу на своєму полі. У випадку перемоги “сіверяни” могли наздогнати “Прикарпаття”.

На початку зустрічі була рівна гра, але з невеликою перевагою господарів. Багато боротьби у центрі поля і обмаль моментів. Перший момент створили гості, але Койдан пробив повз дальній кут. Після середини тайму почали більше атакувати підопічного Чорного і вони досягнули свого після кутового. Після удару Зенченка м”яч у власні ворота зрізав Шушко – 0:1. Після пропущеного м’яча додали в активності маріупольці, але зрівняти рахунок до перерви не змогли.

Олег Краснопьоров намагався за рахунок замін перевернути гру, але у заключній третині поля господарям не вистачало конструктиву. Проте, варто відзначити їхній активнйи пресинг, який створював проблеми “сіверянам”. На 73-й хвилині на допомогу маріупольцям прийшов капітан. Михайленко подав, а Биковський головою точно пробив у кут – 1:1. У підсумку, гра завершилася внічию.

VBET UA Перша ліга. 5-й тур

“Маріуполь” – “Чернігів-ШВСМ” 1:1

Голи: Биковський (73) – Шушко (25, автогол)