За інформацією журналіста Ігоря Бурбаса, головний тренер «Динамо» Мірча Луческу після операції на суглобі в нозі сам ухвалить рішення про продовження роботи в київському клубі.

«Хотів би уточнити інформацію свого колеги Романа Бебеха. Теорію на клубній базі Мірча Луческу проводив не після операції, а після зміни коронарного стенту. Це було між матчами з «Шахтарем» та «Металістом».

Після заміни суглоба в нозі Містер наразі не бачився з командою, від імені якої відвідати його приходив капітан Сергій Сидорчук. Луческу може і хотів би вирватися на базу, але після таких складних видів хірургічних втручань близько тижня в принципі протипоказано вставати зі спеціально обладнаного ліжка. Тому тренер тримає зв’язок зі своїм штабом лише телефоном.

У нинішньому стані для Луческу найголовніше зараз правильно відновитися. Саме від цього залежатиме, чи залишиться він у «Динамо» наступного сезону. Рішення приймати йому і лише йому. З боку керівництва зараз до румуна повна довіра і жодних намірів достроково розірвати контракт, що додатково тягне ще й чималу грошову компенсацію», – написав Бурбас.