У центральному матчі 25-го туру юнацького чемпіонату України “Шахтар” на виїзді переміг “Олександрію” – 1:0.

У цьому поєдинку було аж два вилучення. Вже на п’ятій хвилині Кайда грубо сфолив проти Тоірова і отримав пряму червону картку, залишивши господарів у меншості. “Шахтар” втілив чисельну перевагу у гол в середині першого тайму, коли після розіграшу кутового ударом у кут відзначився Фарина.

На 62-й хвилині Бако отримав жовту картку за симуляцію, яка стала для нього другою, і склади команд вирівнялись. Але до гольових моментів не доходило в обох суперників і “гірники” втримали мінімальну перевагу.

В Одесі “Чорноморець” та “Дніпро-1” зіграли внічию – 1:1. На початку другого тайму після кутового Присяжнюк закрутив м’яч у ворота і вивів “моряків” уперед. Та гості зуміли відігратись. Після декількох невдалих спроб дніпряни також вдало розіграли кутовий і Авраменко, перестрибнувши усіх, головою спрямував м’яч у сітку.

Ще в одному поєдинку “Львів” переграв на виїзді “Металіст” – 3:1. Голи у цьому матчі забивали виключно гості. Вишинський, Михайлів і Панчишин вразили ворота суперника, а Мудрий – власні.

Чемпіонат юнацьких команд
25 тур

Чорноморець – Дніпро-1 – 1:1 (0:0)
Голи: Присяжнюк, 49 (1:0), Авраменко, 72 (1:1)

Олександрія – Шахтар – 0:1 (0:1)
Гол: Фарина, 29 (0:1)
Вилучення: Кайда, 5 (Олександрія) – Бако, 62 (Шахтар)

Металіст – Львів – 1:3 (0:0)
Голи: Вишинський, 51 (0:1), Михайлів, 58 (0:2), Панчишин, 87 (0:1), Мудрий, 90+2 (1:3, автогол)