УПЛ оголосила про початок голосування за претендентів на номінацію “Найкращих гравця і тренера місяця VBET Ліги” У голосуванні візьмуть участь 8 номінантів.

– Традиційно Українська Прем’єр-Ліга проводить голосування, за підсумком яких визначаються найкращий футболіст і тренер чемпіонату України за підсумком місяця. Цього сезону УПЛ співпрацює з компанією VBET.

На першому етапі ми опитали топові спортивні сайти України (footboom.com, football.ua, ua.tribuna.com, sportarena.com, fanday.net, sport.ua) та наших партнерів із компанії VBET Україна, кожен із яких назвав по п’ять претендентів в обох номінаціях. Після підрахунку голосів ми вивели четвірки найкращих футболістів і тренерів VBET Ліги квітня сезону 2022/23 років.

Отже, за підсумком опитування спортивних сайтів, у голосуванні за топ-футболіста візьмуть участь: Артем Довбик (“Дніпро-1”), Артем Бондаренко (“Шахтар”), Едуардо Герреро (“Зоря”), Данило Алефіренко (“Чорноморець”).

У голосуванні за топ-наставника візьмуть участь: Олександр Кучер (“Дніпро-1”), Роман Григорчук (“Чорноморець”), Патрік ван Леувен (“Зоря”), Ігор Йовічевіч (“Шахтар”).

Тепер усі бажаючі зможуть віддати голос за гравця і тренера, яких вони вважають найкращими у квітні. Голосування триватиме до 13:00 п’ятниці, 12 травня.