У Києві друга команда групи приймала шосту. Матч першого кола завершився нульовою нічиєю, хоча підопічні Нагорняка тривалий час грали у більшості. “Епіцентру” вже немає куди відступати, тому очікували від гостей агресивної гри.

На початку зустрічі була боротьба за ініціативу. Суперники не жаліли один одного, не поступалися в мікроепізодах. Перший небезпечний момент у матчі створили гості, але Суханов пробив вище воріт. Задум непоганий, але виконання не вийшло. Своїм ударом відповіли гості, але Миронюку також не вистачило точності.

В середині другого тайму “пивовари” відкрили рахунок. Після подачі з флангу Віталій Груша головою відправив м’яч у сітку – 1:0. До перерви гості відігратися не змогли, та і моментів у них не було.

Після перерви за рахунком господарі грали впевнено. Саме такий надійний та прагматичний футбол допоміг киянам переграти “Полісся” два тижні тому. У підопічних Нагорняка мало що виходило. Навесні відверто розчаровує “Епіцентр”. В середині тайму Груша обіграв декілкьох захисників, але переграти Романа Жмурка не зміг.

На 77-й хвилині досить несподівано гості зрівняли рахунок. Сергій Стень влучно пробив у верхній кут – 1:1. Шикарний гол, заміна спрацювала. На останніх хвилинах активна гра допомогла киянам вирвати перемогу. Олег Слободян з декількох метрів заштовхнув м’яч у ворота – 2:1. У підсумку, “Оболонь” здобуває надважливу перемогу, а “Епіцентр” вже майже без шансів на топ-4.

VBET UA Перша ліга. Група “Чемпіонська”. 5-й тур

“Оболонь” – “Епіцентр” 2:1

Голи: Груша (22), Слободян (89) – Стень (77)