Скорук” утримував дві рекордні для клубу серії у Першій лізі: безпрограшну з 5-ти ігор: 3 перемоги та 2 нічиї та гольову – з 5-ти: 8 голів. Підопічні Головка приємно вразили своєю непоступливістю і характером у минулому турі.

До десятої хвилини обидві команди вже змогли відзначитися. Спочатку Шмигельський вивів гостей вперед, але дуже швидко потужним ударом Антон Салабай зрівняв рахунок – 1:1. Після активного початку команди дещо збавили оберти, але намагалися пошвидше доставляти м’яч у заключну третину поля. Нічия – закономірний результат після першого тайму, адже гра була досить напружена і нікому неможливо було віддати ініціативу.

Другий тайм так само активно розпочали команди, але цього разу вже на старті забити не змогли. З налаштуванням у суперників не було проблем. а ось з конструктивом все було не так добре. Небезпечно зі стандарту пробивав капітан “Скорука” Перебора, але голкіпер зіграв уважно і забрав м’яч до рук. Поступово темп гри сповільнився, але при першій можливості футболісти намагалися вибігати в атаку.

На 72-й хвилині міг забити своїй колишній команді Владислав Гарнага, але пробив у стійку з декількох метрів. Вирвати перемогу ніхто не зміг. У підсумку, матч завершився внічию.

VBET UA Перша ліга. 5-й тур

“Діназ” – “Скорук” 1:1

Голи: Салабай (9) – Шмигельський (7)