Власник лондонського Челсі Тодд Боелі не шкодував грошей на неймовірні трансфери.

Американський бізнесмен витратив близько 600 мільйонів фунтів на нових футболістів, але результати «аристократів» цього сезону виявилися провальними.

Англійське видання Mail Sport вивчило 13 гравців, яких Челсі придбав під керівництвом співвласників клубу Тодда Боелі та Бехдада Егбалі, беручи до уваги лише тих, хто виступав у сезоні 2022/23. Список футболістів складений від найкращих до найгірших.

Зазначимо, що на 10 місці рейтингу опинився півзахисник Михайло Мудрик. Українського вінгера придбали Челсі у донецького Шахтаря в січні цього року за 70+30 мільйонів євро.

Журналісти Mail Sport зазначили, що «аристократи», найімовірніше, переплатили за Мудрика, однак із оптимізмом дивляться на перспективи українця.

«Другим найдорожчим придбанням Челсі у сезоні став Мудрик. Багато хто стверджував, що Боелі та компанія заплатили набагато більше, ніж передбачалося.

І після невтішного початку життя в Англії плата у розмірі 88 млн фунтів вже виглядає досить сумнівною. Мудрику потрібен час для адаптації до АПЛ».