Футболісти Дніпра-1 після матчу 24-го туру української Прем’єр-ліги з Металістом (5:0) отримали зарплату одразу за два місяці – січень та лютий.

Два тижні тому футбольний журналіст Ігор Бурбас заявляв, що футболістам Дніпра-1 у 2023 році ще не проводили виплати заробітної плати.

І ось за інформацією того ж таки Бурбаса, вчора гравці Дніпра-1 нарешті отримали зарплату за два місяці.

«Гравцям Дніпра-1 виплатили дві зарплати – за січень та лютий. Сталося це вчора наступного дня після яскравого матчу з Металістом. На даний момент у команді ще залишаються затримки за березень та квітень, їх обіцяють погасити невдовзі», – написав Бурбас у своєму телеграм-каналі.

Зазначимо, після гри Дніпра-1 із Металістом голова УАФ Андрій Павелко заявив, що ця гра привернула до себе увагу Комітету етики та чесної гри, оскільки на цей поєдинок був нетипово високий рух ставок.

Бурбас, у свою чергу, вважає, що виплата зарплати наступного дня після скандального матчу є простим збігом. За його інформацією, Дніпро-1, як і інші клуби УПЛ, кілька тижнів тому отримав платіж солідарності від УЄФА (десь 500 тисяч євро). Саме ці гроші, на його думку, пішли на погашення зарплати.