ЗМІ повідомляють, що португальському тренеру “Роми” загрожує дискваліфікація за його поведінку під час матчу між “джаллороссі” та “Монца” в середу.

Особливий розкритикував роботу арбітра.

У середу «Рома» зустрілася з «Монцою» в матчі 33-го туру Серії А. Зустріч завершилася нічиєю 1:1, яка точно не може задовольнити команду з Риму, яка бореться за місце в четвірці кращих і участь наступного року в Лізі чемпіонів.

Італійське інформаційне агентство ANSA повідомляє, що комісія Ліги почала розслідування проти Жозе Моурінью . Тренер нібито розкритикував роботу арбітра і був розлючений його рішенням. Після гри він зізнався, що був найгіршим арбітром, якого він коли-небудь зустрічав. З іншого боку, суддям набридли постійні протести «Роми», і виникла сутичка.

Якщо Моурінью буде дискваліфікований, як повідомляють ЗМІ, він пропустить суботню домашню гру проти міланського “Інтера”. Це вирішальний матч у боротьбі за місце в Лізі чемпіонів, оскільки “нерадзуррі” зараз посідають четверте місце і лише на два очки випереджають “Рому”, “Аталанту” та “Мілан”.